Všechny naše dorty vyrábíme ve vlastní řemeslné pekárně v Praze v Dejvicích. Stejně jako u zmrzliny jsme naprosto nekompromisní ve výběru nejlepších surovin, vše se vyrábí ručně a polotovary, práškové směsi a hotové kupované korpusy se naší řemeslné výrobně velkým obloukem vyhýbají. Naše cukrářka Mirka při své práci úročí zkušenosti z dlouholetého působení v Ambiente.
Makronky - nebarvíme - to je základní princip našich makronek. Věříme v chutě surovin a nikoliv barev. Vedle vanilkových a čokoládových vyrábíme také oříškové a pistáciové makronky.
Sachr - náš sachr se liší od toho originálního tím, že je měkčí a vláčnější. Čokoládou ale rozhodně nešetříme.
Cheesecake - lahodná a jemná Philadelphia spolu s jemnou citronovou chutí a křupavým korpusem - to je náš cheesecake.
Black forest - klasický a lahodný. Smetana - čokoláda - višně, a to vše zasypáno hromadou čokoládových hoblin! Víc ke štěstí netřeba.
Tiramisu - geniálně vypilovaná receptura, originální piškoty Savoiardi a kvalitní mascarpone od Galbani.
Makový dort
Profiterol